top of page

Reviews

Wat zeggen samenwerkingspartners, leerlingen en ouders over ons?

"We kennen Theaterschool Almere als een enorm flexibele, professionele partij, die zeer snel kunnen schakelen, maar daarbij -zeker gezien de snelheid waarmee alles moet worden ingestudeerd bij een vraag van ons- ook nog hoge kwaliteit leveren. Er wordt met veel liefde, geduld en enthousiasme gewerkt met de kinderen, die zo hun talenten kunnen ontplooien. De kinderen zijn gedisciplineerd maar er is ook heel veel ruimte om vooral met heel erg veel plezier op een podium te staan en te leren ontdekken waar ieders talent ligt. Een gouden combinatie, wij hopen nog heel lang samen te werken met de Theaterschool en alle talenten die het in huis heeft!"

Evelien Heus, Medialane

IMG_8793.HEIC
Schermafbeelding 2024-05-08 om 10.51.56.png
“Mijn dochter zit al 7 jaar op musical les hier. Super leuke, gezellige en goede school voor acteren, zingen en dansen. Ik zie regelmatig kinderen van deze school voorbij komen in professionele musicals en bij tv programma’s. Maar bovenal hebben ze onwijs veel plezier met elkaar!”

Natasha van Leeuwen, ouder

"Dit is echt een top plek!! 💞 Al 9 jaar leer ik hier zo ontzettend veel. Lessen in zowel zingen, dansen als acteren en ontzettend gave optredens!! Echt de moeite waard om hier een proefles te nemen ❤️💪🏻"

Maud Swinkels, leerling

Schermafbeelding 2024-05-08 om 10.45.38.png
Schermafbeelding 2024-05-07 om 22.42.02.png
"De theaterschool is er voor alle kinderen die het leuk vinden om te dansen zingen en acteren. Maar ook zichzelf te kunnen ontplooien tot mooie jonge volwassenen in een wereld die niet voor iedereen even gemakkelijk is."

Elise Simonis Deltenre, ouder

"De samenwerking met Theaterschool Almere is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. Daarnaast is de sfeer enorm goed en staan ze altijd open voor nieuwe ideeën/verdere ontwikkeling van alle talenten. Een goed voorbeeld daarvan is dat we samen een Stemapp aan het ontwikkelen zijn voor de stemontwikkeling voor de zang-en theaterstem. Bij Theaterschool Almere krijgen talenten optimaal de kans om zich te ontwikkelen!"

Barbara van Olffen, Klinisch linguïst – logopedist – afasietherapeut

IMG_2852.HEIC
Schermafbeelding 2024-05-08 om 10.54.11.png
"Het is een super leuke en professionele school. Ik heb er veel geleerd en heb er veel leuke voorstellingen gedaan. Er heerst een veilige sfeer. Ook de docenten zijn heel aardig en behulpzaam. Echt een aanrader! Inmiddels studeer ik aan de Fontys Acedemy of Music and Performing Arts maar kom af en toe nog gezellig langs."

Bo Bellamy, oud leerling

"Op Theaterschool Almere heb ik veel nieuwe dingen geleerd! Ik word keer op keer uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen! De lessen zijn erg leuk en gezellig en het is geweldig om ieder jaar weer prachtige voorstellingen neer te zetten!"

Joya Hogervorst, leerling

Schermafbeelding 2024-05-08 om 10.55.24.png
IMG_1966.jpg
"Ik raad de theaterschool Almere zeker aan! Ik heb hier enorm veel geleerd. Ik volg hier al 5 jaar lang geweldige lessen (zingen, dansen en acteren) en ik heb ook veel gave optredens gehad!💗"

Yewa Weken, oud leerling

"Ik heb heel wat jaren op Theaterschool Almere gezeten. Zowel musicalklassen, toneelklassen en talentklassen. Theaterschool Almere is een plek waar gekeken wordt naar hoe je individueel kan groeien als acteur. Er wordt gekeken naar wat je kan en wil, en daar gaan de docenten op een proffesionele manieren mee om. 

Docenten proberen het beste te halen uit de leerlingen en zijn erg betrokken. Ook als je ambities hebt buiten het theater zoals bijvoorbeeld voor film, dan wordt er actief met je meegedacht wat voor mogelijkheden er zijn. Denk bijvoorbeeld aan workshops camera acteren of een dag meelopen bij de techniek van het theater. 

De kennis die ik heb opgedaan op de theaterschool gebruik ik nog steeds. Ik heb inmiddels mijn eigen bedrijf en heb nog dagelijks profijt van het feit dat ik mezelf zo goed heb leren presenteren op de theaterschool. De sfeer in de groepen was ook altijd erg fijn. Een gedeelte van mijn vrienden van de theaterschool zie ik nog steeds vaak. Op dit moment doe ik audiovisuele media aan de HKU, en ben ik bijna afgestudeerd. Daarnaast heb ik een eigen filmbedrijf en werk ik nog steeds intensief samen met de theaterschool. Zo helpen zij mij als ik acteurs nodig heb, en help ik hen als zij video’s nodig hebben."

Delon Boonstra, oud leerling

IMG_1804.HEIC
Schermafbeelding 2024-05-07 om 22.36.50.png

"Theaterschool Almere is een school waar plezier op nummer 1 staat, maar er ook zeker hard wordt gewerkt. Ik ben zelf begonnen als 5 jarig meisje en heb 11 enorm fijne jaren gehad. De docenten geven erg veel om hun leerlingen en dit is terug te zien in de tijd en energie die zij in de lessen stoppen. Er is aandacht voor elke leerling, waardoor iedereen kan groeien in een veilige omgeving. Naast de vaste docenten, zijn er ook periodes dat er gastdocenten komen die zelf in het werkveld werken en workshops/masterclasses geven. Zij, als professionals, vertellen bijvoorbeeld over hun ervaringen en geven hun informatie door aan de leerlingen. De school is erg gevarieerd in aanbod van verschillende groepen en richtingen. Je kan als jonge leerling beginnen en als oud leerling eindigen. Er is bijvoorbeeld de keuze om je te ontwikkelen in het werkveld van theater, maar dit kan ook in de richting van zang, dans of musical. 

De lesdagen zijn goed ingedeeld met voldoende afwisseling. Zo blijft het altijd interessant en is het eigenlijk nooit saai. Vaak werk je in een jaar samen met de groep aan een show of een voorstelling. Hierdoor wordt de band tussen de leerlingen en de docent nog meer versterkt. De leerlingen worden op een professionele wijze begeleid, op vakgebied en persoonlijk opzicht. De basis die ik heb mee gekregen bij Theaterschool Almere, ben ik voor altijd dankbaar. De groei die ik in mijn jeugd heb mogen maken heb ik veel te danken aan Theaterschool Almere. Ik heb inmiddels de HBO opleiding Docent Dans bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts afgerond en ben naar Theaterschool Almere teruggekeerd als docent."

Elicia Gijsbers, oud leerling en inmiddels docent

Sinds de zelfstandigheid van de Stichting AJSO (Almeers Jeugd Symfonie Orkest) werken we regelmatig samen met Theaterschool Almere. Of het nu is met de jaarlijks terugkerende Kerst Sing Along of met solisten die samen met ons orkest optreden, het niveau is altijd hoog. Regelmatig doen wij een beroep op de solisten van de theaterschool en altijd zijn er weer getalenteerde kinderen die, kwalitatief perfect afgewerkt, samen met ons orkest optreden. Voorbeelden daarvan zijn de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en het Havenfestival. Ook op organisatie gebied is de samenwerking prettig, snel en professioneel.

Hans Welle, AJSO (gepensioneerd)

00000.jpg
bottom of page