top of page

CASTING

IMG_8283-min_edited.jpg

Gemiddeld hebben wij 400 leerlingen per jaar en deze leerlingen willen natuurlijk graag ‘in de schijnwerpers’ staan.

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze leerlingen in aanraking kunnen komen met de professionele theater- en filmwereld.

 

Theaterschool Almere heeft al geruime tijd ervaring met het selecteren/voordragen van leerlingen voor castings en figuratie voor vele musicals, commercials, films en producties, televisieseries en fotoshoots.

Alle leerlingen die in ons leerlingen bestand staan ingeschreven kunnen wij bij een directe aanvraag, voordragen en/of casten. We sturen ook aanvragen van andere castingbureau’s door naar leerlingen die naar ons idee in aanmerking zouden kunnen komen voor de opdracht.

 

Wij krijgen steeds meer contacten met productiemaatschappijen en castingbureau’s. Omdat wij leerlingen selecteren die gewend zijn om op het toneel te staan krijgen wij veel positieve feedback. ‘Het is fijn om met de door ons geselecteerde leerlingen te werken’.

 

We doen ons best om zoveel mogelijk opdrachten binnen te krijgen maar we blijven ook realistisch. Hierdoor is het niet mogelijk om iedereen van opdrachten te voorzien. Het heet natuurlijk niet voor niets "casting". Er wordt altijd gezocht naar wie er het beste bij een opdracht past.

 

Wie weet sta jij dit jaar een keer op de set!

bottom of page