top of page
Casting en meer

Gemiddeld hebben wij 350 leerlingen per jaar en deze leerlingen willen natuurlijk graag ‘in de schijnwerpers’ staan.

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze leerlingen in aanraking kunnen komen met de professionele theater- en filmwereld.

 

Theaterschool Almere heeft al geruime tijd ervaring met het selecteren/voordragen van leerlingen voor castings en figuratie voor vele musicals, TV-commercials, Nederlandse films of producties, televisieseries en fotoshoots.

Alle leerlingen die in ons leerlingen bestand staan ingeschreven en daar toestemming voor geven, kunnen wij bij een directe aanvraag, voordragen en/of casten.

We sturen ook aanvragen van andere castingbureau’s door naar leerlingen die naar ons idee in aanmerking zouden kunnen komen voor de opdracht.

 

Wij krijgen steeds meer contacten met productiemaatschappijen en castingbureau’s.

Omdat wij leerlingen selecteren die gewend zijn om op het toneel te staan krijgen wij veel positieve feedback. ‘ Het is fijn om met de door ons geselecteerde leerlingen te werken’.

 

We doen ons best om zoveel mogelijk opdrachten binnen te krijgen maar we blijven ook realistisch. Er komen steeds meer castingbureau’s in Nederland en er zijn steeds meer kinderen/jongeren die graag een opdracht zouden willen uitvoeren. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om iedereen van opdrachten te voorzien.

 

Wie weet sta jij dit jaar een keer op de set!

bottom of page