top of page
High-T Acteren
De High-T  is voor jongeren die meer willen in het theatervak. Misschien omdat je (aan het onderzoeken bent of je) een beroepsopleiding wil gaan doen op theatergebied, of omdat je er een serieuze hobby van maakt. Een ding is erg belangrijk: Je gaat ervoor.
 
High-T Acteren heeft een intensiever lesprogramma. Naast 3 uur les per week maakt elke leerling zijn eigen portfolio, bezoekt voorstellingen, maakt verslagen van voorstellingen en volgt extra workshops. Je werkt (in overleg met de docent) toe naar 1 of 2 voorstellingen/optredens per jaar.
 
Jongeren die in ieder geval 1 jaar les hebben gehad bij Theaterschool Almere kunnen auditie doen voor de Highschool Talentenklas.Dit kan op verzoek van je docent, of door jezelf aan te melden voor de Highschool en de optie 'auditie doen' aan te klikken op het inschrijfformulier.
 
Je schrijft je dus in voor een reguliere Highschool klas.Mocht je worden aangenomen voor de Talentenklas dan zal je inschrijving voor de Highschool vervallen en ga je daarvoor in de plaats naar de Talentenklas.Let op: Als je niet wordt aangenomen ga je automatisch naar de klas waar je je voor had aangemeld.
 
Als je wordt aangenomen voor de High-T bepaalt Theaterschool Almere in welke groep je wordt geplaatst. Hierin is geen keuze mogelijk.
 
Start cursus: In september.
Aantal lesweken: 32 lesweken
Lesgeld: Klik hier
 
Auditie
Om in de High-T (Talentklas van de Highschool) te komen moet je auditie doen.
 
Voor je je opgeeft:
Wanneer je toegelaten wordt houd je je aan de afspraken behorende bij het leerplan; bijwonen van de lessen, portfolio, voorstellingen bezoek, meedoen presentatie/voorstelling, aangeboden workshops volgen.
 
Indien er meer dan 3 Lessen/workshops worden gemist kunnen we besluiten je over te plaatsen naar een reguliere Highschool klas en je uit de Talentenklas te plaatsen.
 
Wat zijn de selectie criteria?

 

bottom of page