top of page
Highschool Acteren

1e jaar

In het productie jaar heb je een vaste eigen regisseur/docent, waarmee je vanaf de eerste les aan een musicalvoorstelling werkt die je aan het einde van het schooljaar gaat spelen in een theaterzaal in Almere! Bij het maken van de voorstelling wordt er rekening mee gehouden dat iedereen een belangrijke rol vervult in het stuk. jouw kwaliteit als acteur wordt benadrukt in deze voorstelling (typecasting). Je kunt je meerdere jaren inschrijven voor de productie klas omdat er elk jaar een andere voorstelling wordt gespeeld!


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursus: In september.
Lesgeld:
Klik hier
Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van
1 uur en 45 min. 

Acteer Productieklas

Je krijgt 1 uur en 45 min. les per week. Nadruk in de lessen ligt op improvisatie en het leren ontdekken van je mogelijkheden en grenzen als speler. Je krijgt les in verschillende manieren van acteren en werkt daarnaast aan je stemgebruik en beweging. We zijn dit jaar sterk gericht op je eigen ontwikkeling en nog niet op het presenteren. Wel doen we een presentatie van 20 min. aan het einde van het schooljaar in de Glasbak.


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursus: In september.
Lesgeld:
Klik hier
Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van
1 uur en 45 min. 

Acteer klas

 

1e jaar

Is dansen en zingen niet je ding, maar richt je je liever echt op acteren?

Kies dan voor deze richting, Waarbij je een heel theaterseizoen werkt aan jouw kwaliteiten als acteur.

Talentenklassen

Na in ieder geval een jaar Theaterschool te hebben afgerond kun je auditie doen voor de High-T Acteren. Dit zijn de talenten klassen van Theaterschool Almere. Auditie doen kan op verzoek van je docent, of door jezelf aan te melden voor een nieuw jaar en de optie 'auditie doen' aan te klikken op het inschrijfformulier.

 

Kijk voor meer informatie bij:

 

bottom of page