top of page
Jeugd T-Kids 9-12 jaar

Na in ieder geval het 1e jaar van de Jeugd Theaterschool te hebben afgerond kun je auditie doen voor de Pre-T/ T-kids. Dit zijn de talenten klassen van Theaterschool Almere.

 

De T-klassen zijn voor kinderen die er helemaal voor gaan! Ze willen hun talent ontwikkelen en mogelijk doorstromen naar tv, film, musical, theaterproducties en misschien zelfs een beroepsopleiding. Deze klassen hebben vaker les en meer optredens. 

Auditie doen kan door jezelf aan te melden via het inschrijfformulier. Je krijgt van ons een uitnodiging voor de auditie. De auditie zal eruit zien als een les waarin we alle drie de disciplines aan bod laten komen. Mocht je worden aangenomen zullen wij je indelen in een klas voor de Pre-T of T-kids. Hierin is geen keuze mogelijk.

 Let op: Als je niet wordt aangenomen ga je automatisch naar de musicalklas of Productieklas. Je inschrijving is bindend.

 

De audities voor seizoen 2023-24 vinden plaats op: woensdag 14 Juni 18.00-19.30


Lesdagen en tijden:

Dinsdag 17.30-19.30 acteren/repertoire en woensdag 15.15-16.00 (of 14.40-15.15) dans en 16.00-17.00 koor. Daarnaast regelmatig extra repetities en voorstellingen.
Start cursus: In september.
Lesgeld: Klik hier
Extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen en kleding.

Kleding voorschrift: Zwarte legging, shirt Theaterschool Almere en dans sneakers.
Aantal lessen: 32 lesweken en extra repetities. 

bottom of page