top of page
Teamcoaching
Het werken in teams wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Complementair samengestelde teams presteren beter dan een groep zonder aandacht voor het teamproces.
Hoe gaan we met elkaar om? Hoe zorg je dat we het met elkaar het eens worden over de doelstellingen. Hoe herkennen we tijdig onderhuidse conflicten en lossen we ze op? Hoe komen we tot besluiten waar iedereen zich achter schaart en goed bij voelt? Hoe gaan we om met tegenslagen en nederlagen? Hoe vieren we onze overwinningen?
Het productiehuis biedt afdelingen en teams in organisaties een workshop aan waarin middels aantrekkelijke en actieve theatrale werkvormen aan de volgende opbrengsten wordt gewerkt:
  • versterking van teamcompetenties
  • inzichtvermeerdering in teamontwikkeling en dynamiek
  • meer inzicht in kwaliteiten van ieder individueel teamlid
 
Het onderscheidend vermogen van deze workshop van het productiehuis is drieledig:
  • De inzet van theatrale werkvormen bevordert het vermogen van de teamleden om inzicht te krijgen in het eigen gedrag binnen het team en het stimuleert zowel persoonlijk als beroepsmatig creatiever met situaties, in het team èn met zichzelf om te gaan;
  • De transfer naar de dagelijkse praktijk wordt steviger geborgd. De theatrale werkwijze helpt de teamleden om meer contact te maken met de eigen impulsen. Omdat het lichaamsgeheugen wordt aangesproken en geactiveerd ‘weten’ deelnemers na verloop van tijd ‘beter wat zij willen’. Hun uitdrukkingsstijl  in het team wint daardoor aan helderheid en daadkracht.
  • De op de maat gemaakte workshop wordt begeleid door een theaterdocent en een organisatiepsycholoog.
bottom of page