top of page
Jeugd Musical
Musicalklas

In de musicalklas krijg je elke week anderhalf uur les, waarvan een half uur toneel, een half uur dans en een half uur zangles. Het doel van deze lessen is om een basis te leggen in deze drie disciplines. Om alvast een beetje te wennen aan publiek is er een kijkles voor ouders, een vriendenles, je mag mee zingen in het koor tijdens de Sinterklaas voorstelling. Ben je voor het 2e jaar in de musicalklas? Dan doe je natuurlijk net iets extra's tijdens de voorstelling! 

 

Aan het eind van het jaar werken we aan een presentatie waarin voor iedereen die dat wil de mogelijkheid is om solo te zingen.


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursusjaar: In september.
Lesgeld:
Klik hier
Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van 90 min. 

1e jaar

Tijdens de musical lessen van Theaterschool Almere krijg je een heel theaterseizoen elke week les in drie disciplines. Acteren, dans en zang.
 

Motivatie en inzet is belangrijk tijdens de les waarbij het plezier van de spelers voorop staat!  De opleiding bestaat uit de musicalklas en de productieklas. Heb je in ieder geval 2 jaar musicalklas gedaan? Dan kun je elk jaar meespelen in een nieuwe voorstelling in de productieklas! 

Wil je meer? Doe dan auditie voor het Talentenprogramma!

 

Je schrijft je per schooljaar in, en kunt dus na elk jaar besluiten of je verder wilt gaan.

Productieklas

Als je in ieder geval 2 jaar de musicalklas hebt gedaan kun je je opgeven voor de productieklas! Je krijgt dit jaar 1,5 uur les van 1 docent. Hier ga je met jouw groep een echte voorstelling maken die je aan het eind van het jaar gaat spelen! Je kunt dus alles wat je in de 1e 2 jaar geleerd hebt in praktijk brengen. Tektsen leren, choreografien instuderen, nummers zingen… en dat allemaal in één productie! Ook in de productieklas doe je mee aan de Sinterklaas voorstelling. Je mag daarin naast het zingen in het koor ook nog meespelen in of dansen een scene. Je kunt je meerdere jaren inschrijven voor de productie klas omdat er elk jaar een andere voorstelling wordt gespeeld.


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursusjaar: In september.
Lesgeld:
Klik hier
Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van 90 min. 

1e jaar

Na het 1e of 2e jaar van de Jeugd Theaterschool te hebben afgerond kun je auditie doen voor de Pre-T of T kids. Dit zijn de talenten klassen van Theaterschool Almere. Dit kan op verzoek van je docent, of door jezelf aan te melden voor een nieuw jaar productie en de optie auditie doen aan te klikken op het inschrijfformulier.

 

Kijk voor meer informatie bij:

 

Talentenklassen

bottom of page