top of page
Highschool Musical

Musical klas

In de Musicalklas krijg je 1 uur en 45 min. uur les per week. In de lessen ligt de nadruk op improvisatie en het leren ontdekken van je eigen grenzen en mogelijkheden als speler. Je krijgt les in spel, zang en dans. We zijn sterk gericht op je eigen ontwikkeling en nog niet op het presenteren. Wel doe je een presentatie van ong. 20 min. aan het einde van het schooljaar voor ouders. 


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursus: In september.
Lesgeld:
Klik hier
Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van
1 uur en 45  min. 

1e jaar

In het productie jaar heb je een vaste eigen regisseur/docent, waarmee je vanaf de eerste les aan een musicalvoorstelling werkt die je aan het einde van het schooljaar gaat spelen in een theaterzaal in Almere! Bij het maken van de voorstelling wordt er rekening mee gehouden dat iedereen een belangrijke rol vervult in het stuk. Jouw kwaliteit als danser/zanger en/of acteur wordt benadrukt in deze voorstelling (typecasting). Je kunt je meerdere jaren inschrijven voor de productie klas omdat er elk jaar een andere voorstelling wordt gespeeld!


Lesdagen en tijden: zie lestijden
Start cursus: In september.
Lesgeld:
Klik hier

Optionele extra kosten: Kaarten voor presentaties/ voorstellingen. 
Aantal lessen: 32 lessen van 
1 uur en 45 min.

Musical Productieklas

1e jaar

Tijdens de musical lessen van Theaterschool Almere krijg je een heel theaterseizoen elke week les in drie disciplines. Acteren, dans en zang.
 

Motivatie en inzet is belangrijk tijdens de les waarbij het plezier van de spelers voorop staat!  De opleiding bestaat uit een basis jaar. Heb je die afgerond? Dan kun je in de productieklas elk jaar meespelen in een nieuwe voorstelling. Je schrijft je per schooljaar in, en kunt dus na elk jaar besluiten om verder te gaan.

Talentenklassen

Na in ieder geval een jaar Theaterschool te hebben afgerond kun je auditie doen voor de High-T Musical. Dit zijn de talenten klassen van Theaterschool Almere. Auditie doen kan op verzoek van je docent, of door jezelf aan te melden voor een nieuw jaar en de optie auditie doen aan te klikken op het inschrijfformulier.

 

Kijk voor meer informatie bij:

 

bottom of page